Search
Close this search box.
Lauter actividades extraescolares deportivas

Zumba

Activitat aeròbica per a classes dirigides utilitzant passos estils i música similars als ritmes llatinoamericans Una sessió de zumba consisteix en successió de cançons que sumen els 60 minuts de la classe Activa i tonifica el teu cos i desenvolupa...

Activitat extraescolar "Zumba": En què consisteix?

Activitat aeròbica per a classes dirigides, utilitzant passos, estils i música similars als ritmes llatinoamericans.

Una sessió de zumba consisteix en successió de cançons que sumen els 60 minuts de la classe.

Activa i tonifica el teu cos i desenvolupa una major capacitat per a l’exercici.

És una disciplina d’origen colombià, enfocat per una part a mantindre un cos saludable i per una altra a desenvolupar, enfortir i donar flexibilitat al cos mitjançant moviments de ball combinats amb una sèrie de rutines aeròbiques.

Zumba utilitza dins de les seues rutines els principals ritmes llatinoamericans, com ho són la salsa, la merenga, la cúmbia, el reggaetón i la salsa.

La clau perquè la zumba siga l’exercici estrela per a perdre pes radica en la mescla de ritmes ràpids i lents combinats amb sèries d’exercicis, amb el que, a més de baixar aqueixos quilos de més que tant costa eliminar, tonifiquem la nostra musculatura.

Al no requerir una condició física destacada, aquesta activitat pot ser realitzada per tota mena de participants: home i dones, joves i majors, etc.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES (fes clic per a consultar el text complet)

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació.

Responsable del tractament: Lauter Gestio, S.L.U. - CIF: B98857170 Dir. Postal: C/ Arbres, 5 – Pta. 2, 46680, Algemesi, Valencia

Finalitat: Gestionar la seua consulta/petició i donar una resposta a aquesta.

Legitimació: El seu consentiment.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existisca una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seua consulta.

Drets: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seues dades personals ací.