Search
Close this search box.
Lauter actividades extraescolares deportivas

You are the reporter

Ser reporter i el redactor de les seues pròpies notícies en anglés ajudarà el xiquet i a la xiqueta a desenvolupar habilitats de redacció i comunicació a través d 8217 un treball cooperatiu Aquesta activitat ofereix la possibilitat d 8217...

Activitat extraescolar "You are the reporter": En què consisteix?

Ser reporter i el redactor de les seues pròpies notícies en anglés ajudarà el xiquet i a la xiqueta a desenvolupar habilitats de redacció i comunicació a través d’un treball cooperatiu. Aquesta activitat ofereix la possibilitat d’un ensenyament més viu, connectada a la realitat.

You are the reporter: A qui va dirigida?

Aquesta activitat va dirigida a alumnes de primària d’edats compreses entre els 10 i 12 anys. Si el nombre de xiquets inscrits així ho determinara, es formaran grups per nivells.

Objectius de l'activitat "You are the reporter"

  • Aprendre a confrontar idees i potenciar l’espontaneïtat.
  • Millorar el llenguatge a través de l’escriptura i el diàleg.
  • No és només una eina pedagògica, sinó que connecta al xiquet amb el món que li envolta.
  • Perdre la por de parlar en públic i augment de seguretat. Desenvolupar la tolerància, practicant la pluja d’idees.
  • Augmentar la capacitat de treballar en equip amb la repartició i assignació de tasques periodístiques i l’acceptació de la pròpia responsabilitat.
  • Jugar, crear, reflexionar i divertir-se aprenent.
INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES (fes clic per a consultar el text complet)

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació.

Responsable del tractament: Lauter Gestio, S.L.U. - CIF: B98857170 Dir. Postal: C/ Arbres, 5 – Pta. 2, 46680, Algemesi, Valencia

Finalitat: Gestionar la seua consulta/petició i donar una resposta a aquesta.

Legitimació: El seu consentiment.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existisca una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seua consulta.

Drets: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seues dades personals ací.