Search
Close this search box.
Lauter actividades extraescolares deportivas

Xinés

L 8217 aprenentatge del xinés segons nombrosos estudis potència la memòria el llenguatge i la capacitat matemàtica A l 8217 ésser un idioma tan diferent estimula més el cervell que l 8217 aprenentatge de qualsevol idioma L 8217 aprenentatge d...

Activitat extraescolar "Xinés": En què consisteix?

L’aprenentatge del xinés, segons nombrosos estudis, potència la memòria, el llenguatge i la capacitat matemàtica. A l’ésser un idioma tan diferent, estimula més el cervell que l’aprenentatge de qualsevol idioma.

L’aprenentatge d’aquest idioma és un projecte a llarg termini i poder iniciar-lo en l’edat infantil és un gran avantatge per a aconseguir un bon nivell de coneixement.

Xinés: A qui va dirigida?

Aquesta activitat va dirigida a alumnes d’infantil i primària d’edats compreses entre els 4 i 12 anys. Si el nombre de xiquets inscrits així ho determinara, es formaran grups per nivells.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES (fes clic per a consultar el text complet)

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació.

Responsable del tractament: Lauter Gestio, S.L.U. - CIF: B98857170 Dir. Postal: C/ Arbres, 5 – Pta. 2, 46680, Algemesi, Valencia

Finalitat: Gestionar la seua consulta/petició i donar una resposta a aquesta.

Legitimació: El seu consentiment.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existisca una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seua consulta.

Drets: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seues dades personals ací.