Search
Close this search box.
Lauter actividades extraescolares deportivas

Voleibol

Esport col·lectiu de fàcil adaptació a l’espai, mitjançant el qual, l’alumne/a aprén hàbits de treball en equip, a part del desenvolupament físic que implica com a activitat esportiva. Es tracta d’una gran alternativa a la pràctica esports menys mediàtics, en...

Activitat extraescolar "Voleibol": En què consisteix?

Esport col·lectiu de fàcil adaptació a l’espai, mitjançant el qual, l’alumne/a aprén hàbits de treball en equip, a part del desenvolupament físic que implica com a activitat esportiva. Es tracta d’una gran alternativa a la pràctica esports menys mediàtics, en la qual el xiquet aprén i s’educa, al mateix temps que es diverteix. Per a practicar-ho no requereix un equipament massa específic, ja que amb una pilota i una xarxa per a delimitar els camps seria més que suficient.

L’alumne/a aprendrà les diferents formes de colpege de la pilota, així com la seua familiarització amb paraules o posicions dins del voleibol com a “servei”, “toc de dits o voleo”, “colp baix, d’avantbraços”, “rematada” i “bloqueig”.

Voleibol: A qui va dirigida?

Aquesta activitat va dirigida a alumnes de primària d’edats compreses entre els 6 i 12 anys. Si el nombre de xiquets inscrits així ho determinara, es formaran grups per categories.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES (fes clic per a consultar el text complet)

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació.

Responsable del tractament: Lauter Gestio, S.L.U. - CIF: B98857170 Dir. Postal: C/ Arbres, 5 – Pta. 2, 46680, Algemesi, Valencia

Finalitat: Gestionar la seua consulta/petició i donar una resposta a aquesta.

Legitimació: El seu consentiment.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existisca una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seua consulta.

Drets: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seues dades personals ací.