Search
Close this search box.
Lauter actividades extraescolares deportivas

Violí

El violí va nàixer com el germà xicotet de la viola però s 8217 ha convertit en l 8217 instrument principal de totes les orquestres del món Quatre cordes un cos menut de fusta i un arc El violí és...

Activitat extraescolar "Violí": En què consisteix?

El violí va nàixer com el germà xicotet de la viola, però s’ha convertit en l’instrument principal de totes les orquestres del món.

Quatre cordes, un cos menut de fusta i un arc. El violí és un instrument que pots portar amb tu a tots costats i un dels més expressius que existeixen. Aprendre a tocar el violí és fer-se amb un company per a tota la vida. És un instrument versàtil amb el qual es poden interpretar molts estils de música: música de cambra, orquestral, jazz, folklore, punts… les possibilitats són interminables. L’aprenentatge del violí es realitza deforma individual i en grup. L’alumne aprén a interpretar obres en grup a través de partitures o d’exercicis d’improvisació que permeten l’expressió lliure i l’experimentació de tots els sons i les possibilitats d’aquest increïble instrument. Al final del curs s’organitzarà un concert per als amics i familiars dels alumnes i de les alumnes.

Violí: A qui va dirigida?

Aquesta activitat va dirigida a alumnes d’infantil i primària d’edats compreses entre els 5 i 12 anys. Si el nombre de xiquets inscrits així ho determinara, es formaran grups per categories.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES (fes clic per a consultar el text complet)

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació.

Responsable del tractament: Lauter Gestio, S.L.U. - CIF: B98857170 Dir. Postal: C/ Arbres, 5 – Pta. 2, 46680, Algemesi, Valencia

Finalitat: Gestionar la seua consulta/petició i donar una resposta a aquesta.

Legitimació: El seu consentiment.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existisca una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seua consulta.

Drets: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seues dades personals ací.