Search
Close this search box.
Lauter actividades extraescolares deportivas

Ultimate-frisbee

El Ultimate Frisbee és un esport molt implantat en altres societats de col laboració mixt similar al rugbi però sense contacte en el qual no s 8217 usa una pilota sinó un disc volador o frisbee Els jugadors no poden...

Activitat extraescolar "Ultimate-frisbee": En què consisteix?

El Ultimate-Frisbee és un esport molt implantat en altres societats, de col·laboració, mixt similar al rugbi, però sense contacte en el qual no s’usa una pilota, sinó un disc volador o frisbee.

Els jugadors no poden caminar i córrer mentre tinguen el disc a les mans.

El Ultimate és distingit pel seu principi “Esperit de Joc”o principi del Joc Just, la seua alta intensitat física i entreteniment.

Ultimate-frisbee: A qui va dirigida?

Aquesta activitat va dirigida a alumnes d’infantil i primària de edats compreses entre els 6 i 12 anys. Si el nombre de xiquets inscrits així ho determinara, es formaran grups per categories.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES (fes clic per a consultar el text complet)

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació.

Responsable del tractament: Lauter Gestio, S.L.U. - CIF: B98857170 Dir. Postal: C/ Arbres, 5 – Pta. 2, 46680, Algemesi, Valencia

Finalitat: Gestionar la seua consulta/petició i donar una resposta a aquesta.

Legitimació: El seu consentiment.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existisca una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seua consulta.

Drets: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seues dades personals ací.