Search
Close this search box.
Lauter actividades extraescolares deportivas

Ukelele

La música és l 8217 expressió artística que més impressions produeix a l 8217 instant en l 8217 ésser humà Els seus múltiples beneficis fan que siga una de les activitats més recomanables per als més xicotets A través del...

Activitat extraescolar "Ukelele": En què consisteix?

La música és l’expressió artística que més impressions produeix a l’instant en l’ésser humà.

Els seus múltiples beneficis fan que siga una de les activitats més recomanables per als més xicotets. A través del seu aprenentatge, sabran crear ritmes i melodies amb harmonies i podran expressar les seues emocions, sentiments, idees i fins i tot aconseguir un estat de relaxació. D’altra banda, diversos estudis demostren que estimula la major part del cervell, la qual cosa afavoreix el desenvolupament de la intel·ligència.

Per aquesta raó, l’activitat extraescolar ukelele és una de les més divertides opcions per a iniciar-se en el llenguatge musical. Per la seua forma i estructura s’adapta perfectament a totes les edats, ja que la seua grandària és molt de menor al d’una guitarra espanyola.

Ukelele: A qui va dirigida?

Aquesta activitat va dirigida a alumnes d’infantil i primària d’edats compreses entre els 3 i 12 anys. Si el nombre de xiquets inscrits així ho determinara, es formaran grups per categories.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES (fes clic per a consultar el text complet)

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació.

Responsable del tractament: Lauter Gestio, S.L.U. - CIF: B98857170 Dir. Postal: C/ Arbres, 5 – Pta. 2, 46680, Algemesi, Valencia

Finalitat: Gestionar la seua consulta/petició i donar una resposta a aquesta.

Legitimació: El seu consentiment.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existisca una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seua consulta.

Drets: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seues dades personals ací.