Search
Close this search box.
Lauter actividades extraescolares deportivas

Tennis de taula

La coordinació oculomanual i la velocitat de reacció són imprescindibles en aquest esport. Cada alumne ha de tindre la seua pala pròpia ja que el pes i la forma van a gust de l’alumne. El monitor els ensenyarà a través...

Activitat extraescolar "Tennis de taula": En què consisteix?

La coordinació oculomanual i la velocitat de reacció són imprescindibles en aquest esport.

Cada alumne ha de tindre la seua pala pròpia ja que el pes i la forma van a gust de l’alumne. El monitor els ensenyarà a través del joc les regles bàsiques a més dels diferents tipus d’agarre (japonés, europeu, xinés i americà) i serveis.

Donada la rapidesa de moviments es fomenta la força, agilitat i flexibilitat. A nivell cognitiu també es treballa la resposta immediata davant un estímul, buscant l’acció correcta davant un problema.

Tennis de taula: A qui va dirigida?

Aquesta activitat va dirigida a alumnes de primària amb edats compreses entre els 6 i 12 anys. Si el nombre de xiquets inscrits així ho determinara, es formaran grups per categories.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES (fes clic per a consultar el text complet)

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació.

Responsable del tractament: Lauter Gestio, S.L.U. - CIF: B98857170 Dir. Postal: C/ Arbres, 5 – Pta. 2, 46680, Algemesi, Valencia

Finalitat: Gestionar la seua consulta/petició i donar una resposta a aquesta.

Legitimació: El seu consentiment.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existisca una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seua consulta.

Drets: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seues dades personals ací.