Search
Close this search box.
Lauter actividades extraescolares deportivas

Tècniques d’estudi

Quan els alumnes es fan responsables del seu propi aprenentatge guanyen en autonomia, seguretat i una visió més global de tot el que estan aprenent en el col·legi. Això no és gens complicat… només fan falta unes bones tècniques d’estudi....

Activitat extraescolar "Tècniques d’estudi": En què consisteix?

Quan els alumnes es fan responsables del seu propi aprenentatge guanyen en autonomia, seguretat i una visió més global de tot el que estan aprenent en el col·legi. Això no és gens complicat… només fan falta unes bones tècniques d’estudi.

Igual que en qualsevol disciplina, en els estudis, cal aprendre a estudiar. Les tècniques d’estudi permetran a els joves estudiants veure el seu procés d’aprenentatge d’una manera totalment diferent.

Estudiar, com tot, requereix d’un bon entrenament. Amb l’ajuda de bons educadors, els alumnes i les alumnes aprendran a gestionar el seu temps, a organitzar i prioritzar tasques, a fer esquemes i resums, a saber, com les diferents matèries del col·legi estan relacionades entre si i a no malgastar temps ni energia de més en l’estudi.

Tot això els dona molta seguretat i capacitat de decisió sobre les seues tasques, alhora que aprofiten millorar el temps i millorar la seua memòria, la capacitat de concentració i entenen l’aprenentatge com un plaer o un joc que pot ser apassionant.

Tècniques d’estudi: A qui va dirigida?

Aquesta activitat va dirigida a alumnes de primària d’edats compreses entre els 6 i 12 anys. Si el nombre de xiquets inscrits així ho determinara, es formaran grups per nivells.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES (fes clic per a consultar el text complet)

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació.

Responsable del tractament: Lauter Gestio, S.L.U. - CIF: B98857170 Dir. Postal: C/ Arbres, 5 – Pta. 2, 46680, Algemesi, Valencia

Finalitat: Gestionar la seua consulta/petició i donar una resposta a aquesta.

Legitimació: El seu consentiment.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existisca una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seua consulta.

Drets: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seues dades personals ací.