Search
Close this search box.
Lauter actividades extraescolares deportivas

Teatre

Acostar te al món de l 8217 art obri les portes de la teua sensibilitat estètica reflexiona augmenta la teua capacitat d 8217 emocionar te riure plorar El teatre és un llenguatge que treballa amb la literatura la música la...

Activitat extraescolar "Teatre": En què consisteix?

Acostar-te al món de l’art, obri les portes de la teua sensibilitat estètica, reflexiona, augmenta la teua capacitat d’emocionar-te, riure, plorar… El teatre és un llenguatge que treballa amb la literatura, la música, la pintura, la dansa, el cant i la manyaga.

Vine i gaudeix de totes aquestes facetes que els nostres monitors i monitores faran sentir en les seues divertides classes.

Teatre: A qui va dirigida?

Aquesta activitat va dirigida a alumnes d’infantil i primària d’edats compreses entre els 4 i 12 anys. Si el nombre de xiquets inscrits així ho determinara, es formaran grups per nivells.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES (fes clic per a consultar el text complet)

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació.

Responsable del tractament: Lauter Gestio, S.L.U. - CIF: B98857170 Dir. Postal: C/ Arbres, 5 – Pta. 2, 46680, Algemesi, Valencia

Finalitat: Gestionar la seua consulta/petició i donar una resposta a aquesta.

Legitimació: El seu consentiment.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existisca una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seua consulta.

Drets: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seues dades personals ací.