Search
Close this search box.
Lauter actividades extraescolares deportivas

Taller de fotografia

Desperta la teua atenció i porta sempre la teua càmera amb tu, en el moment que menys te l’esperes sorgeixen una gran foto. De manera amena i divertida aprendre’ns a usar la cambra per a captar just allò que ha...

Activitat extraescolar "Taller de fotografia": En què consisteix?

Desperta la teua atenció i porta sempre la teua càmera amb tu, en el moment que menys te l’esperes sorgeixen una gran foto.

De manera amena i divertida aprendre’ns a usar la cambra per a captar just allò que ha cridat la nostra atenció. Composició, colar, enquadrament, enfocament, perspectiva, llum, velocitat… Són conceptes que anirem assimilant al mateix temps que la nostra màquina de fotos es converteix en la millor companya.

A través de fotos d’estudi, però sobretot eixint al carrer i els parcs a fotografiar, els alumnes i les alumnes aniran entenent i perfeccionant les tècniques bàsiques perquè la imatge captada arribe a ser una expressió de la seua creativitat i el seu punt de vista sobre les coses. Fotografiarem persones, activitats, paisatges, animals, objectes i tot allò que se’ns ocórrega utilitzant les tècniques adequades en cada cas. Al final del curs, farem una exposició amb els treballs més significatius de cadascun dels alumnes i de les alumnes.

Taller de fotografia: A qui va dirigida?

Aquesta activitat va dirigida a alumnes d’infantil i primària d’edats compreses entre els 8 i 12 anys. Si el nombre de xiquets inscrits així ho determinara, es formaran grups per categories.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES (fes clic per a consultar el text complet)

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació.

Responsable del tractament: Lauter Gestio, S.L.U. - CIF: B98857170 Dir. Postal: C/ Arbres, 5 – Pta. 2, 46680, Algemesi, Valencia

Finalitat: Gestionar la seua consulta/petició i donar una resposta a aquesta.

Legitimació: El seu consentiment.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existisca una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seua consulta.

Drets: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seues dades personals ací.