Search
Close this search box.
Lauter actividades extraescolares deportivas

Taller de contes

La literatura infantil té la capacitat de captivar nos atrapar nos traslladar nos a altres mons i permetre 8217 ns experimentar noves sensacions Si a més d 8217 això afegim la possibilitat d 8217 imaginar i crear pròpies històries i...

Activitat extraescolar "Taller de contes": En què consisteix?

La literatura infantil, té la capacitat de captivar-nos, atrapar-nos, traslladar-nos a altres mons i permetre’ns experimentar noves sensacions. Si a més d’això afegim la possibilitat d’imaginar i crear pròpies històries i contes.

L’activitat es converteix en una eina perquè xiquets i xiquetes:

  • Desenvolupen la seua imaginació i creativitat.
  • S’inicien en la lectura i a l’adquisició d’hàbits de lectura.
  • Desenvolupen capacitats per a projectar i planificar.
  • Desenvolupen capacitats i d’atenció, concentració i escolta activa.

Taller de contes: A qui va dirigida?

Aquesta activitat va dirigida a alumnes d’infantil i primària d’edats compreses entre els 6 i 12 anys. Si el nombre de xiquets inscrits així ho determinara, es formaran grups per categories.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES (fes clic per a consultar el text complet)

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació.

Responsable del tractament: Lauter Gestio, S.L.U. - CIF: B98857170 Dir. Postal: C/ Arbres, 5 – Pta. 2, 46680, Algemesi, Valencia

Finalitat: Gestionar la seua consulta/petició i donar una resposta a aquesta.

Legitimació: El seu consentiment.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existisca una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seua consulta.

Drets: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seues dades personals ací.