Search
Close this search box.
Lauter actividades extraescolares deportivas

Taller de còmic

Proposem un laboratori d 8217 on eixiran històries inoblidables dibuixos personatges aventures emocions Descobreix el teu talent contant contes amb imatges Des dels clàssics de la historieta fins als nous creadors fer un repàs lúdic per tota la història del...

Activitat extraescolar "Taller de còmic": En què consisteix?

Proposem un laboratori d’on eixiran històries inoblidables, dibuixos, personatges, aventures, emocions… Descobreix el teu talent contant contes amb imatges.

Des dels clàssics de la historieta fins als nous creadors, fer un repàs lúdic per tota la història del còmic servirà als alumnes per a decantar-se per un estil i per a descobrir l’enorme potencial narratiu i artístic que té el còmic.

Aprenem com dibuixar i com contar històries a través del dibuix, deixant espai per a la creativitat i les noves idees.

Realitzarem exercicis pràctics i de destresa mental i visual per a saber solucionar amb diferents tècniques el repte que suposa una pàgina de còmic, al mateix temps que aprofundim en diferents tècniques. Les dinàmiques es fan en grup i els còmics es van elaborant comptant amb l’opinió i la col·laboració del professor o professora i els companys, publicarem un llibre al final del curs amb les creacions dels participants.

Taller de còmic: A qui va dirigida?

Aquesta activitat va dirigida a alumnes d’infantil i primària d’edats compreses entre els 7 i 12 anys. Si el nombre de xiquets inscrits així ho determinara, es formaran grups per categories.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES (fes clic per a consultar el text complet)

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació.

Responsable del tractament: Lauter Gestio, S.L.U. - CIF: B98857170 Dir. Postal: C/ Arbres, 5 – Pta. 2, 46680, Algemesi, Valencia

Finalitat: Gestionar la seua consulta/petició i donar una resposta a aquesta.

Legitimació: El seu consentiment.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existisca una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seua consulta.

Drets: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seues dades personals ací.