Search
Close this search box.
Lauter actividades extraescolares deportivas

Suport escolar

Aquesta activitat té un marcat caràcter acadèmic: l’objectiu principal és l’estimulació de l’aprenentatge i la prevenció de dificultats en l’àmbit escolar. No obstant això, aquesta filosofia no obsta perquè s’incloguen en l’activitat, mètodes i continguts de caràcter més lúdic (sobretot...

Activitat extraescolar "Suport escolar": En què consisteix?

Aquesta activitat té un marcat caràcter acadèmic: l’objectiu principal és l’estimulació de l’aprenentatge i la prevenció de dificultats en l’àmbit escolar. No obstant això, aquesta filosofia no obsta perquè s’incloguen en l’activitat, mètodes i continguts de caràcter més lúdic (sobretot amb els alumnes més xicotets), que afavorisquen l’aprenentatge i el progrés acadèmic, però també la motivació i el desenvolupament socioemocional de l’alumnat.

Suport escolar: A qui va dirigida?

Aquesta activitat va dirigida a alumnes de primària d’edats compreses entre els 6 i 12 anys. Si el nombre de xiquets inscrits així ho determinara, es formaran grups per nivells.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES (fes clic per a consultar el text complet)

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació.

Responsable del tractament: Lauter Gestio, S.L.U. - CIF: B98857170 Dir. Postal: C/ Arbres, 5 – Pta. 2, 46680, Algemesi, Valencia

Finalitat: Gestionar la seua consulta/petició i donar una resposta a aquesta.

Legitimació: El seu consentiment.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existisca una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seua consulta.

Drets: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seues dades personals ací.