Search
Close this search box.
Lauter actividades extraescolares deportivas

Street dance

De fora dels estudis de ball, de manera espontània, en els barris, els parcs, els patis del col·legi… va començar a nàixer el ball del carrer. L’Street dance aglutina nombrosos estils de ball que van començar a sorgir en Estats...

Activitat extraescolar "Street dance": En què consisteix?

De fora dels estudis de ball, de manera espontània, en els barris, els parcs, els patis del col·legi… va començar a nàixer el ball del carrer.

L’Street dance aglutina nombrosos estils de ball que van començar a sorgir en Estats units i que deriven el Jazz Danse, considerat com el ball urbà o folk de Nord Amèrica. Aquests balls són part de la cultura d’on naixen independentment del lloc del món en el qual sorgisquen. En qualsevol lloc a l’aire lliure i amb un radiocasset, l’street dance solen aparéixer com a improvisacions en les quals els ballarins i les ballarines busquen interactuar amb el públic que observa al carrer o amb altres ballarins.

Aprenem passos de Breack-danse, Hip-Hop i altres estils urbans, dinàmics i molt divertits d’interpretar en grup.

Street dance: A qui va dirigida?

Aquesta activitat va dirigida a alumnes d’infantil i primària d’edats compreses entre els 6 i 12 anys. Si el nombre de xiquets inscrits així ho determinara, es formaran grups per categories.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES (fes clic per a consultar el text complet)

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació.

Responsable del tractament: Lauter Gestio, S.L.U. - CIF: B98857170 Dir. Postal: C/ Arbres, 5 – Pta. 2, 46680, Algemesi, Valencia

Finalitat: Gestionar la seua consulta/petició i donar una resposta a aquesta.

Legitimació: El seu consentiment.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existisca una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seua consulta.

Drets: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seues dades personals ací.