Search
Close this search box.
Lauter actividades extraescolares deportivas

Skateboarding

Anar en Skate és com anar amb bicicleta una vegada aprens ja mai ho oblides Per això aprendre a moure 8217 s en Skate pot ser una experiència que puga servir per a passar grans moments d 8217 oci al...

Activitat extraescolar "Skateboarding": En què consisteix?

Anar en Skate és com anar amb bicicleta, una vegada aprens ja mai ho oblides.

Per això aprendre a moure’s en Skate, pot ser una experiència que puga servir per a passar grans moments d’oci al llarg de tota la teua vida.

Amb la nostra activitat d’extraescolar de Skateboarding d’iniciació i avançat, podràs aprendre les nocions bàsiques per a moure’t com un autèntic professional.

Skateboarding: A qui va dirigida?

Aquesta activitat va dirigida a alumnes d’infantil i primària d’edats compreses entre els 5 i 12 anys. Si el nombre de xiquets inscrits així ho determinara, es formaran grups per categories.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES (fes clic per a consultar el text complet)

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació.

Responsable del tractament: Lauter Gestio, S.L.U. - CIF: B98857170 Dir. Postal: C/ Arbres, 5 – Pta. 2, 46680, Algemesi, Valencia

Finalitat: Gestionar la seua consulta/petició i donar una resposta a aquesta.

Legitimació: El seu consentiment.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existisca una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seua consulta.

Drets: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seues dades personals ací.