Search
Close this search box.
Lauter actividades extraescolares deportivas

School cheerleaders

L 8217 Activitat extraescolar school cheerleaders és el que popularment es coneix com a equip d 8217 animadors i animadores Tradicionalment se li ha donat un paper secundari a aquest esport simplement un entreteniment en els descansos del partit Ara...

Activitat extraescolar "School cheerleaders": En què consisteix?

L’Activitat extraescolar school cheerleaders és el que popularment es coneix com a equip d’animadors i animadores. Tradicionalment se li ha donat un paper secundari a aquest esport, simplement un entreteniment en els descansos del partit. Ara sabem que aquesta modalitat és reconeguda com un esport que requereix de grans habilitats i destreses motores i cognitives, treball en equip i gran dedicació. Una activitat diferent, que ja està a l’abast de tots i de totes i no sols en les pel·lícules.

Oferim l’activitat extraescolar school cheerleaders com un esport molt atractiu, on la música, el ball, la coordinació, les coreografies i fins i tot la vestimenta són essencials perquè funcione. Una extraescolar amb ritme, que motivarà a tots i totes a fer esport.

School cheerleaders: A qui va dirigida?

Aquesta activitat va dirigida a alumnes d’infantil i primària d’edats compreses entre els 5 i 12 anys. Si el nombre de xiquets inscrits així ho determinara, es formaran grups per categories.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES (fes clic per a consultar el text complet)

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació.

Responsable del tractament: Lauter Gestio, S.L.U. - CIF: B98857170 Dir. Postal: C/ Arbres, 5 – Pta. 2, 46680, Algemesi, Valencia

Finalitat: Gestionar la seua consulta/petició i donar una resposta a aquesta.

Legitimació: El seu consentiment.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existisca una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seua consulta.

Drets: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seues dades personals ací.