Search
Close this search box.
Lauter actividades extraescolares deportivas

Rugbi

El Rugbi és un esport diferent, d’equip i sobretot molt divertit. Acció tècnica i diversió es combina perfectament en aquest esport, nascut a Anglaterra, on és molt popular. És un esport de contacte que fomenta un gran respecte per l’adversari...

Activitat extraescolar "Rugbi": En què consisteix?

El Rugbi és un esport diferent, d’equip i sobretot molt divertit.

Acció tècnica i diversió es combina perfectament en aquest esport, nascut a Anglaterra, on és molt popular.

És un esport de contacte que fomenta un gran respecte per l’adversari i la companyonia.

El Rugbi posa en valor el joc net i l’habilitat enfront de la força.

A més, el Rugbi és un esport complet i d’acció.

Aquest esport és especialment actiu perquè ensenya als xiquets i a les xiquetes a córrer, saltar, espentar-se, caure…. Però tots els xocs entre els jugadors han de ser realitzats sota unes normes, impedint així que això siga una excusa per a “jugar brut”.

L’objectiu principal de l’activitat és que els jugadors es divertisquen en un entorn de seguretat, desenvolupant valors com el respecte, l’amistat, l’esforç i el treball en equip.

Rugbi: A qui va dirigida?

Aquesta activitat va dirigida a alumnes de primària d’edats compreses entre els 6 i 12 anys. Si el nombre de xiquets inscrits així ho determinara, es formaran grups per categories.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES (fes clic per a consultar el text complet)

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació.

Responsable del tractament: Lauter Gestio, S.L.U. - CIF: B98857170 Dir. Postal: C/ Arbres, 5 – Pta. 2, 46680, Algemesi, Valencia

Finalitat: Gestionar la seua consulta/petició i donar una resposta a aquesta.

Legitimació: El seu consentiment.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existisca una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seua consulta.

Drets: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seues dades personals ací.