Search
Close this search box.
Lauter actividades extraescolares deportivas

Robòtica educativa LEGO i mindgtorms

L 8217 activitat de Robòtica Educativa LEGO és una activitat divertida focalitzada en les noves tecnologies Els xiquets i les xiquetes estan actualment molt familiaritzats amb la tecnologia videoconsoles ordinadors tauletes etc però realment saben per què i com funcionen...

Activitat extraescolar "Robòtica educativa LEGO i mindgtorms": En què consisteix?

L’activitat de Robòtica Educativa LEGO és una activitat divertida, focalitzada en les noves tecnologies.

Els xiquets i les xiquetes estan actualment molt familiaritzats amb la tecnologia (videoconsoles, ordinadors, tauletes, etc.) però, realment saben per què i com funcionen?

En l’activitat de Robòtica els xiquets i les xiquetes aprenen ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques. A més, es treballa la creativitat, el treball en equip, la gestió de projectes i la resolució de problemes. Els alumnes i les alumnes poden desenvolupar amb aquest taller noves habilitats tècniques, construint xicotets robots Llec, aprenent el funcionament de diferents dispositius, dotant als robots de moviment…

Els objectius que es fomenten en aquesta activitat són:

  • Desenvolupar destreses manuals.
  • Fomentar una activitat d’investigació i innovació.
  • Desenvolupament d’habilitats per al treball en equip, maneig de conflictes i habilitats.
  • Per a comunicar-se.
  • Desenvolupament d’aptituds orientades a l’assoliment d’objectius, perseverança, paciència, flexibilitat.
  • Establir vincle entre causa i efecte.
  • Entendre el funcionament dels llenguatges de programació.

Robòtica educativa LEGO i mindgtorms: A qui va dirigida?

Aquesta activitat va dirigida a alumnes d’infantil i primària d’edats compreses entre els 6 i 12 anys. Si el nombre de xiquets inscrits així ho determinara, es formaran grups per categories.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES (fes clic per a consultar el text complet)

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació.

Responsable del tractament: Lauter Gestio, S.L.U. - CIF: B98857170 Dir. Postal: C/ Arbres, 5 – Pta. 2, 46680, Algemesi, Valencia

Finalitat: Gestionar la seua consulta/petició i donar una resposta a aquesta.

Legitimació: El seu consentiment.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existisca una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seua consulta.

Drets: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seues dades personals ací.