Search
Close this search box.
Lauter actividades extraescolares deportivas

Recicl-art

Mai el reciclatge va ser tan divertit Hi ha gran quantitat de materials que rebutgem a les nostres cases i que els més xicotets poden utilitzar per a desenvolupar la seua creativitat i la seua imaginació al mateix temps que...

Activitat extraescolar "Recicl-art": En què consisteix?

Mai el reciclatge va ser tan divertit.

Hi ha gran quantitat de materials que rebutgem a les nostres cases i que els més xicotets poden utilitzar per a desenvolupar la seua creativitat i la seua imaginació al mateix temps que aprenen que els objectes poden tindre una segona vida i que cal reutilitzar els recursos materials amb els quals comptem.

Els xiquets i les xiquetes es diverteixen i el taller de recicl-art es converteix en un món de possibilitats il·limitades per a inventar utensilis, fer ninots, màscares, animals, planters, complements, adorns i tot tipus d’objectes que no hi ha per què comprar si podem fer-los amb les nostres mans.

En aquestes classes també aprenem nocions sobre el desenvolupament sostenible i la necessitat de cuidar el medi ambient, els xiquets i xiquetes solen gaudir i aprendre tant amb aqueixos tallers que no deixen d’idear nous usos per a totes les coses que els envolten.

Recicl-art: A qui va dirigida?

Aquesta activitat va dirigida a alumnes d’infantil i primària d’edats compreses entre els 4 i 12 anys. Si el nombre de xiquets inscrits així ho determinara, es formaran grups per categories.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES (fes clic per a consultar el text complet)

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació.

Responsable del tractament: Lauter Gestio, S.L.U. - CIF: B98857170 Dir. Postal: C/ Arbres, 5 – Pta. 2, 46680, Algemesi, Valencia

Finalitat: Gestionar la seua consulta/petició i donar una resposta a aquesta.

Legitimació: El seu consentiment.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existisca una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seua consulta.

Drets: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seues dades personals ací.