Search
Close this search box.
Lauter actividades extraescolares deportivas

Psicomotricitat

Una sala de psicomotricitat es converteix per als xiquets i xiquetes en un món de possibilitats on divertir se expressar se ballar grimpar i aprendre a jugar i a relacionar se amb l 8217 altre des de la confiança i...

Activitat extraescolar "Psicomotricitat": En què consisteix?

Una sala de psicomotricitat es converteix per als xiquets i xiquetes en un món de possibilitats on divertir-se, expressar-se, ballar, grimpar i aprendre a jugar i a relacionar-se amb l’altre des de la confiança i la seguretat.

L’activitat de psicomotricitat té com a objectiu el desenvolupament de les possibilitats motrius, expressives i creatives a partir del cos.

En les classes centrem l’activitat i interés dels xiquets i xiquetes en el moviment, enfocant-lo des d’un aspecte lúdic i recreatiu, de manera que se senten atrets per la realització de les activitats.

Psicomotricitat: A qui va dirigida?

Aquesta activitat va dirigida a alumnes d’infantil i primària d’edats compreses entre els 3 i 12 anys. Si el nombre de xiquets inscrits així ho determinara, es formaran grups per categories.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES (fes clic per a consultar el text complet)

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació.

Responsable del tractament: Lauter Gestio, S.L.U. - CIF: B98857170 Dir. Postal: C/ Arbres, 5 – Pta. 2, 46680, Algemesi, Valencia

Finalitat: Gestionar la seua consulta/petició i donar una resposta a aquesta.

Legitimació: El seu consentiment.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existisca una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seua consulta.

Drets: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seues dades personals ací.