Search
Close this search box.
Lauter actividades extraescolares deportivas

Pre-mamàs fitness

Fer exercici durant tot l 8217 embaràs ajudarà a activar les endorfines que les futures mamàs necessiten per a afrontar el seu dia a dia Amb aquesta activitat asseguren una millor sensació mental i física en aquests mesos tan especials...

Activitat extraescolar "Pre-mamàs fitness": En què consisteix?

Fer exercici durant tot l’embaràs ajudarà a activar les endorfines que les futures mamàs necessiten per a afrontar el seu dia a dia.

Amb aquesta activitat asseguren una millor sensació mental i física en aquests mesos tan especials.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES (fes clic per a consultar el text complet)

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació.

Responsable del tractament: Lauter Gestio, S.L.U. - CIF: B98857170 Dir. Postal: C/ Arbres, 5 – Pta. 2, 46680, Algemesi, Valencia

Finalitat: Gestionar la seua consulta/petició i donar una resposta a aquesta.

Legitimació: El seu consentiment.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existisca una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seua consulta.

Drets: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seues dades personals ací.