Search
Close this search box.
Lauter actividades extraescolares deportivas

Play go!

Són activitats de jocs, manualitats… però tot en anglés. Els alumnes i les alumnes aprendran l’idioma a través de classes lúdiques, entretinguts i divertits. Jugaran, aprendran, experimentaran amb un professor o professora que només els parlarà en anglés i al...

Activitat extraescolar "Play go!": En què consisteix?

Són activitats de jocs, manualitats… però tot en anglés. Els alumnes i les alumnes aprendran l’idioma a través de classes lúdiques, entretinguts i divertits.

Jugaran, aprendran, experimentaran amb un professor o professora que només els parlarà en anglés i al qual s’han de dirigir en anglés.

Play go!: A qui va dirigida?

Aquesta activitat va dirigida a alumnes d’infantil i primària d’edats compreses entre els 6 i 12 anys. Si el nombre de xiquets inscrits així ho determinara, es formaran grups per nivells.

Objectius de l'activitat "Play go!"

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Suscipit tellus mauris a diam maecenas sed enim.

Beneficis de l'activitat "Play go!"

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Suscipit tellus mauris a diam maecenas sed enim.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES (fes clic per a consultar el text complet)

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació.

Responsable del tractament: Lauter Gestio, S.L.U. - CIF: B98857170 Dir. Postal: C/ Arbres, 5 – Pta. 2, 46680, Algemesi, Valencia

Finalitat: Gestionar la seua consulta/petició i donar una resposta a aquesta.

Legitimació: El seu consentiment.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existisca una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seua consulta.

Drets: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seues dades personals ací.