Search
Close this search box.
Lauter actividades extraescolares deportivas

Pintura

Desenvolupar la seua capacitat creativa i estimular la seua activitat amb els més diversos materials seran dos dels objectius que es treballaran en aquesta activitat Realitzaran modelatge pintura dibuix emprant argila oli tintes paper maché materials reciclats i tot el...

Activitat extraescolar "Pintura": En què consisteix?

Desenvolupar la seua capacitat creativa i estimular la seua activitat amb els més diversos materials seran dos dels objectius que es treballaran en aquesta activitat.

Realitzaran modelatge, pintura, dibuix… emprant: argila, oli, tintes, paper maché, materials reciclats, i tot el que enriquisca el seu cabal imaginatiu.

Es potencia les qualitats i capacitats personals de l’alumne, estimulant-lo i potenciant el seu desig d’aprendre.

Pintura: A qui va dirigida?

Aquesta activitat va dirigida a alumnes i alumnes d’infantil i primària d’edats compreses entre els 4 i 12 anys. Si el nombre de xiquets inscrits així ho determinara, es formaran grups per nivells.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES (fes clic per a consultar el text complet)

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació.

Responsable del tractament: Lauter Gestio, S.L.U. - CIF: B98857170 Dir. Postal: C/ Arbres, 5 – Pta. 2, 46680, Algemesi, Valencia

Finalitat: Gestionar la seua consulta/petició i donar una resposta a aquesta.

Legitimació: El seu consentiment.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existisca una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seua consulta.

Drets: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seues dades personals ací.