Search
Close this search box.
Lauter actividades extraescolares deportivas

Pilota valenciana

Amb aquesta activitat extraescolar pretenem oferir als alumnes i les alumnes una opció lúdica i motivar te de l 8217 esport més antics de la Comunitat Valenciana amb les seues respectives modalitats perquè d 8217 aquesta manera els possibilite conéixer...

Activitat extraescolar "Pilota valenciana": En què consisteix?

Amb aquesta activitat extraescolar pretenem oferir als alumnes i les alumnes una opció lúdica i motivar-te de l’esport més antics de la Comunitat Valenciana, amb les seues respectives modalitats, perquè d’aquesta manera els possibilite conéixer-lo de manera profunda.

Aquest esport requereix un espai específic o unes instal·lacions que posseeixen la majoria dels col·legis. A més, fomenten hàbits, emfatitzant els aspectes recreatius de relació, cooperació i comunicació entre les persones, així com els aspectes relacionats amb la competició.

Es tracten d’activitats físiques que permeten la seua pràctica en els centres educatius com a esports que desenvolupen i milloren les següents capacitats:

  • Coordinació dinàmica general.
  • Coordinació oculomanual.
  • La lateralitat i la dissociació de segments corporals.
  • La velocitat de reacció.
  • La resistència aeròbica.
  • L’agilitat.
  • La percepció espai temporal.
  • Habilitats motrius

Pilota valenciana: A qui va dirigida?

Aquesta activitat va dirigida a alumnes de primària d’edats compreses entre els 6 i 12 anys. Si el nombre de xiquets inscrits així ho determinara, es formaran grups per categories.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES (fes clic per a consultar el text complet)

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació.

Responsable del tractament: Lauter Gestio, S.L.U. - CIF: B98857170 Dir. Postal: C/ Arbres, 5 – Pta. 2, 46680, Algemesi, Valencia

Finalitat: Gestionar la seua consulta/petició i donar una resposta a aquesta.

Legitimació: El seu consentiment.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existisca una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seua consulta.

Drets: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seues dades personals ací.