Search
Close this search box.
Lauter actividades extraescolares deportivas

Pilates

“Et sentiràs millor en 10 sessions, tindràs una aparença millor en 20 i un cos completament nou en 30” J.H. Pilates, creador del mètode Pilates. Pilates és un mètode d’entrenament dissenyat per a enfortir i estirar el cos d’una forma...

Activitat extraescolar "Pilates": En què consisteix?

“Et sentiràs millor en 10 sessions, tindràs una aparença millor en 20 i un cos completament nou en 30” J.H. Pilates, creador del mètode Pilates.

Pilates és un mètode d’entrenament dissenyat per a enfortir i estirar el cos d’una forma equilibrada. El seu creador unió els seus coneixements previs de gimnàstica, traumatologia i ioga aplicant a tots els exercicis una base de respiració i relaxació. Entrenant Pilates de manera regular s’aconsegueix una major consciència corporal.

Les bases dels exercicis són: respiració, control del centre, consciència, precisió, fluïdesa, estabilitat, coordinació i eficiència. En Pilates es treballa constantment la musculatura interna de la columna vertebral aconseguint una rehabilitació constant de la nostra postura.

El cos s’estilitza i es tonifica, i s’aconsegueix reduir l’estrés i sentir-nos amb un major nivell d’energia general a través de buscar l’harmonia entre cos i ment.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES (fes clic per a consultar el text complet)

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació.

Responsable del tractament: Lauter Gestio, S.L.U. - CIF: B98857170 Dir. Postal: C/ Arbres, 5 – Pta. 2, 46680, Algemesi, Valencia

Finalitat: Gestionar la seua consulta/petició i donar una resposta a aquesta.

Legitimació: El seu consentiment.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existisca una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seua consulta.

Drets: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seues dades personals ací.