Search
Close this search box.
Lauter actividades extraescolares deportivas

PADEL, MINI TENNIS I BÀDMINTON

Pàdel El pàdel és un esport modern que comparteixen característiques amb molts altres esports de Raqueta: Tennis, Frontó, Esquaix, etc… L’objectiu d’aquesta activitat és aprendre la tècnica teòrica i pràctica del pàdel a través del desenvolupament de jocs d’aquest esport...

Activitat extraescolar "PADEL, MINI TENNIS I BÀDMINTON": En què consisteix?

Pàdel

El pàdel és un esport modern que comparteixen característiques amb molts altres esports de Raqueta: Tennis, Frontó, Esquaix, etc…

L’objectiu d’aquesta activitat és aprendre la tècnica teòrica i pràctica del pàdel a través del desenvolupament de jocs d’aquest esport i adquirir un major desenvolupament de la coordinació general i específica.

Mini-tennis

El mini-tennis es juga en una pista més xicoteta de l’habitual, amb una xarxa baixa, una pilota lenta, que sol ser de goma-escuma o de goma, però més gran i una raqueta xicoteta de fusta, plàstic o un altre material. Es pot considerar com un joc basat en el tennis adaptant totes les seues normes a la curta edat dels alumnes.

Es desenvolupen habilitats a través de jocs per a donar-li a l’alumne els elements, regles i el mètode necessari perquè puga desenvolupar tot el seu potencial.

Bàdminton

El Bàdminton és un joc recreatiu que s’adapta fàcilment a l’espai disponible, ja siga exterior o interior. Es tracta d’un esport semblant al tennis, practicat mitjançant raquetes lleugeres i una espècie de pilota, arredonida en un extrem i amb plomes en l’altre denominada volant.

Per a aquestes edats s’ha d’orientar el Bàdminton cap a l’aspecte lúdic i cap a la realització d’objectius soci-afectius.

Per al Bàdminton l’experiència motriu i la coordinació són tan importants com el desenvolupament dels comportaments específics del joc, (esperit de superació, de motivació per la pràctica).

Per tant, el joc ha de romandre en un primer pla, donant més importància a les diferents tasques lúdiques, que al resultat.

PADEL, MINI TENNIS I BÀDMINTON: A qui va dirigida?

Aquestes activitats van dirigides a alumnes d’infantil i primària d’edats compreses entre els 4 i 12 anys. Si el nombre de xiquets inscrits així ho determinara, es formaran grups per categories.

Objectius de l'activitat "PADEL, MINI TENNIS I BÀDMINTON"

 

 

Beneficis de l'activitat "PADEL, MINI TENNIS I BÀDMINTON"

 

 

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES (fes clic per a consultar el text complet)

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació.

Responsable del tractament: Lauter Gestio, S.L.U. - CIF: B98857170 Dir. Postal: C/ Arbres, 5 – Pta. 2, 46680, Algemesi, Valencia

Finalitat: Gestionar la seua consulta/petició i donar una resposta a aquesta.

Legitimació: El seu consentiment.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existisca una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seua consulta.

Drets: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seues dades personals ací.