Search
Close this search box.
Lauter actividades extraescolares deportivas

Musicart

L’art tal com ve definit per la RAE és una “Manifestació de l’activitat humana mitjançant la qual s’expressa una visió personal i desinteressada que interpreta el real o imaginat amb recursos plàstics, lingüístics o sonors”. Per tant, basant-nos en aquesta...

Activitat extraescolar "Musicart": En què consisteix?

L’art tal com ve definit per la RAE és una “Manifestació de l’activitat humana mitjançant la qual s’expressa una visió personal i desinteressada que interpreta el real o imaginat amb recursos plàstics, lingüístics o sonors”. Per tant, basant-nos en aquesta definició i consegüentment manifestació humana, els xiquets i les xiquetes des d’edats molt primerenques són capaces de fer i veure art. Art és allò que els permetrà expressar-se. Quants més xicotets són, més lliures són d’expressar-se sense cap mena de condicionament. Aquest taller pretén ser un acostament al món de l’art, utilitzant principalment les dues activitats més artístiques en els xiquets i les xiquetes: el dibuix i la música.

Utilitzant diferents tècniques, es pretén que els xiquets i xiquetes donen curs a la creativitat i imaginació i així aprenguen a observar i intervindre per a construir de manera creativa el nostre món.

Utilitzarem el joc com a eina motivadora, ja que la motivació és fonamental per a generar en el xiquet i la xiqueta una cerca de les seues pròpies necessitats d’expressió. Des dels jocs es propicia una major integració i interacció entre els participants i es crea un ambient de confiança adequat per al treball plàstic o d’expressió creativa.

Utilitzarem l’Art (música, pintura, escultura i literatura) per a desenvolupar diferents destreses.

Musicart: A qui va dirigida?

Aquesta activitat va dirigida a alumnes d’infantil i primària d’edats compreses entre els 3 i 12 anys. Si el nombre de xiquets inscrits així ho determinara, es formaran grups per categories.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES (fes clic per a consultar el text complet)

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació.

Responsable del tractament: Lauter Gestio, S.L.U. - CIF: B98857170 Dir. Postal: C/ Arbres, 5 – Pta. 2, 46680, Algemesi, Valencia

Finalitat: Gestionar la seua consulta/petició i donar una resposta a aquesta.

Legitimació: El seu consentiment.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existisca una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seua consulta.

Drets: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seues dades personals ací.