Lauter actividades extraescolares deportivas

Musicart

L’art tal com ve definit per la RAE és una “Manifestació de l’activitat humana mitjançant la qual s’expressa una visió personal i desinteressada que interpreta el real o imaginat amb recursos plàstics, lingüístics o sonors”. Per tant, basant-nos en aquesta...

Activitat extraescolar "Musicart": En què consisteix?

L’art tal com ve definit per la RAE és una “Manifestació de l’activitat humana mitjançant la qual s’expressa una visió personal i desinteressada que interpreta el real o imaginat amb recursos plàstics, lingüístics o sonors”. Per tant, basant-nos en aquesta definició i consegüentment manifestació humana, els xiquets i les xiquetes des d’edats molt primerenques són capaces de fer i veure art. Art és allò que els permetrà expressar-se. Quants més xicotets són, més lliures són d’expressar-se sense cap mena de condicionament. Aquest taller pretén ser un acostament al món de l’art, utilitzant principalment les dues activitats més artístiques en els xiquets i les xiquetes: el dibuix i la música.

Utilitzant diferents tècniques, es pretén que els xiquets i xiquetes donen curs a la creativitat i imaginació i així aprenguen a observar i intervindre per a construir de manera creativa el nostre món.

Utilitzarem el joc com a eina motivadora, ja que la motivació és fonamental per a generar en el xiquet i la xiqueta una cerca de les seues pròpies necessitats d’expressió. Des dels jocs es propicia una major integració i interacció entre els participants i es crea un ambient de confiança adequat per al treball plàstic o d’expressió creativa.

Utilitzarem l’Art (música, pintura, escultura i literatura) per a desenvolupar diferents destreses.

Musicart: A qui va dirigida?

Aquesta activitat va dirigida a alumnes d’infantil i primària d’edats compreses entre els 3 i 12 anys. Si el nombre de xiquets inscrits així ho determinara, es formaran grups per categories.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES (fes clic per a consultar el text complet)

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació.

Responsable del tractament: Lauter Gestio, S.L.U. - CIF: B98857170 Dir. Postal: C/ Arbres, 5 – Pta. 2, 46680, Algemesi, Valencia

Finalitat: Gestionar la seua consulta/petició i donar una resposta a aquesta.

Legitimació: El seu consentiment.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existisca una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seua consulta.

Drets: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seues dades personals ací.