Search
Close this search box.
Lauter actividades extraescolares deportivas

Música

La música comprén audició, interpretació i creació. El monitor aprofundirà en els coneixements dels alumnes desenvolupant la creativitat a través de la percepció i dels recursos i habilitats de cada alumne. Està demostrat que millora la concentració, les formes d’expressió,...

Activitat extraescolar "Música": En què consisteix?

La música comprén audició, interpretació i creació. El monitor aprofundirà en els coneixements dels alumnes desenvolupant la creativitat a través de la percepció i dels recursos i habilitats de cada alumne. Està demostrat que millora la concentració, les formes d’expressió, i augmenta el nivell de memòria i de sensibilitat. Per això, l’inculcar a les persones, des dels primers anys, la música, contribueix directament a una millor educació.

De forma divertida els xiquets tocaran diversos tipus d’instruments, cantaran i crearan les seues cançons.

Música: A qui va dirigida?

Aquesta activitat va dirigida a alumnes d’infantil i primària d’edats compreses entre els 3 i 12 anys. Si el nombre de xiquets i xiquetes inscrits així ho determinara, es formaran grups per nivells.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES (fes clic per a consultar el text complet)

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació.

Responsable del tractament: Lauter Gestio, S.L.U. - CIF: B98857170 Dir. Postal: C/ Arbres, 5 – Pta. 2, 46680, Algemesi, Valencia

Finalitat: Gestionar la seua consulta/petició i donar una resposta a aquesta.

Legitimació: El seu consentiment.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existisca una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seua consulta.

Drets: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seues dades personals ací.