Search
Close this search box.
Lauter actividades extraescolares deportivas

Música i moviment

Acosta 8217 t a la música jugant Desenvolupa la creativitat la capacitat d 8217 escolta i capacitat expressiva del cos En aquest taller es treballa el desenvolupament rítmic corporal al mateix temps que s 8217 aprén a utilitzar la nostra...

Activitat extraescolar "Música i moviment": En què consisteix?

Acosta’t a la música jugant! Desenvolupa la creativitat, la capacitat d’escolta i capacitat expressiva del cos.

En aquest taller es treballa el desenvolupament rítmic corporal al mateix temps que s’aprén a utilitzar la nostra oïda melòdica. En un ambient divertit els xiquets i les xiquetes aprenen a través de jocs musicals, rimes, cançons i contes. El moviment del cos i alguns instruments com el xilòfon o la flauta es converteixen en eines per a l’expressió i per a gaudir en grup.

En un entorn de confiança, els professors motivaran la connexió i la comunicació a través del gest, la veu, el ball i la creació de sons nous. Inventarem cançons i instruments aprenent a reconéixer sons i ritmes, i aprendrem escoltar i a entendre’ns sense paraules, deixant que el cos i la música siguen el vehicle de comunicació.

Música i moviment: A qui va dirigida?

Aquesta activitat va dirigida a alumnes d’infantil i primària d’edats compreses entre els 3 i 12 anys. Si el nombre de xiquets inscrits així ho determinara, es formaran grups per categories.

Objectius de l'activitat "Música i moviment"

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Beneficis de l'activitat "Música i moviment"

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES (fes clic per a consultar el text complet)

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació.

Responsable del tractament: Lauter Gestio, S.L.U. - CIF: B98857170 Dir. Postal: C/ Arbres, 5 – Pta. 2, 46680, Algemesi, Valencia

Finalitat: Gestionar la seua consulta/petició i donar una resposta a aquesta.

Legitimació: El seu consentiment.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existisca una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seua consulta.

Drets: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seues dades personals ací.