Search
Close this search box.
Lauter actividades extraescolares deportivas

Multiesport

Es pretén contribuir a un adequat desenvolupament físic dels alumnes, ampliant els seus coneixements en diferents especialitats esportives, afavorint la seua capacitat en diferents aspectes com són la percepció espacial, la coordinació motora, l’agilitat i l’equilibri, sempre des d’un enfocament...

Activitat extraescolar "Multiesport": En què consisteix?

Es pretén contribuir a un adequat desenvolupament físic dels alumnes, ampliant els seus coneixements en diferents especialitats esportives, afavorint la seua capacitat en diferents aspectes com són la percepció espacial, la coordinació motora, l’agilitat i l’equilibri, sempre des d’un enfocament lúdic.

Aquesta activitat dona la possibilitat d’iniciar-se en diversos esports amb la finalitat que puga triar en acabar l’Educació Primària, el que més adeqüe a les seues possibilitats i/o interessos.

Multiesport: A qui va dirigida?

Aquesta activitat va dirigida a alumnes d’Educació Infantil d’edats compreses entre els 3 i 6 anys. Si el nombre de xiquets inscrits així ho determinara, es formaran grups per nivells.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES (fes clic per a consultar el text complet)

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació.

Responsable del tractament: Lauter Gestio, S.L.U. - CIF: B98857170 Dir. Postal: C/ Arbres, 5 – Pta. 2, 46680, Algemesi, Valencia

Finalitat: Gestionar la seua consulta/petició i donar una resposta a aquesta.

Legitimació: El seu consentiment.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existisca una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seua consulta.

Drets: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seues dades personals ací.