Search
Close this search box.
Lauter actividades extraescolares deportivas

Mindfulness

La pràctica de Mindfulness ensenya als xiquets i a les xiquetes a romandre concentrats en el moment present (ací i ara), i a relacionar-se d’una manera més adaptativa amb si mateix. També els ensenya a observar i acceptar els seus...

Activitat extraescolar "Mindfulness": En què consisteix?

La pràctica de Mindfulness ensenya als xiquets i a les xiquetes a romandre concentrats en el moment present (ací i ara), i a relacionar-se d’una manera més adaptativa amb si mateix.

També els ensenya a observar i acceptar els seus pensaments i emocions amb la finalitat que puguen aprendre a conéixer-se millor a si mateix i gestionar millor els seus comportaments davant diferents situacions.

Mindfulness: A qui va dirigida?

Aquesta activitat va dirigida a alumnes d’infantil i primària d’edats compreses entre els 3 i 12 anys. Si el nombre de xiquets i xiquetes inscrits així ho determinara, es formaran grups per nivells.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES (fes clic per a consultar el text complet)

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació.

Responsable del tractament: Lauter Gestio, S.L.U. - CIF: B98857170 Dir. Postal: C/ Arbres, 5 – Pta. 2, 46680, Algemesi, Valencia

Finalitat: Gestionar la seua consulta/petició i donar una resposta a aquesta.

Legitimació: El seu consentiment.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existisca una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seua consulta.

Drets: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seues dades personals ací.