Search
Close this search box.
Lauter actividades extraescolares deportivas

Ludoteca

Del latin ludus i del grec theke joc i laja o lloc on es guarda alguna cosa Lloc de jocs trobada diversió i aprenentatge En aquest espai a través de variades activitats lúdiques especialment pensades per als més xicotets es...

Activitat extraescolar "Ludoteca": En què consisteix?

Del latin ludus i del grec theke: joc i laja o lloc on es guarda alguna cosa.

Lloc de jocs, trobada, diversió i aprenentatge.

En aquest espai, a través de variades activitats lúdiques especialment pensades per als més xicotets, es fomenta el desenvolupament físic i mental dels xiquets i xiquetes, potenciant que es relacionen en entre si des de la col·laboració i la solidaritat.

La persona responsable de les ludoteques acompanya el desenvolupament psicosocial, intel·lectual i afectiu dels millors, sabent divertir-se amb ells i creant un espai on puguen expressar-se i experimentar lliurement des del respecte i la tolerància.

Les ludoteques es converteixen per als més xicotets en un lloc d’enormes possibilitats i per als majors en un espai en el qual poden confiar als xiquets i xiquetes sabent que tenen els materials didàctics apropiats i els millors professionals per a acompanyar-los en el seu desenvolupament.

Ludoteca: A qui va dirigida?

Aquesta activitat va dirigida a alumnes d’infantil i primària d’edats compreses entre els 6 i 12 anys. Si el nombre de xiquets inscrits així ho determinara, es formaran grups per categories.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES (fes clic per a consultar el text complet)

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació.

Responsable del tractament: Lauter Gestio, S.L.U. - CIF: B98857170 Dir. Postal: C/ Arbres, 5 – Pta. 2, 46680, Algemesi, Valencia

Finalitat: Gestionar la seua consulta/petició i donar una resposta a aquesta.

Legitimació: El seu consentiment.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existisca una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seua consulta.

Drets: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seues dades personals ací.