Lauter actividades extraescolares deportivas

Llenguatge musical

Aprén a llegir i interpretar partitures. Coneixeràs el llenguatge dels grans compositors i tot el que han d’ensenyar. El pentagrama, les notes, la clau de sol, el ritme… Llegir música és com aprendre un altre idioma ple de riquesa i...

Activitat extraescolar "Llenguatge musical": En què consisteix?

Aprén a llegir i interpretar partitures. Coneixeràs el llenguatge dels grans compositors i tot el que han d’ensenyar.

El pentagrama, les notes, la clau de sol, el ritme… Llegir música és com aprendre un altre idioma ple de riquesa i matrius. A través de fitxes, jocs i exercicis en grup, els xiquets i xiquetes adquireixen de manera lúdica i progressiva el llenguatge musical que els servirà per a interpretar partitures i fer els seus primers passos en la interpretació d’obres de grans músics. La teoria de la música es veurà complementada amb exercicis grupals i pràctics on experimentar i aprendre.

Llenguatge musical: A qui va dirigida?

Aquesta activitat va dirigida a alumnes d’infantil i primària d’edats compreses entre els 3 i 12 anys. Si el nombre de xiquets inscrits així ho determinara, es formaran grups per categories.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES (fes clic per a consultar el text complet)

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació.

Responsable del tractament: Lauter Gestio, S.L.U. - CIF: B98857170 Dir. Postal: C/ Arbres, 5 – Pta. 2, 46680, Algemesi, Valencia

Finalitat: Gestionar la seua consulta/petició i donar una resposta a aquesta.

Legitimació: El seu consentiment.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existisca una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seua consulta.

Drets: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seues dades personals ací.