Search
Close this search box.
Lauter actividades extraescolares deportivas

Llenguatge musical

Aprén a llegir i interpretar partitures Coneixeràs el llenguatge dels grans compositors i tot el que han d 8217 ensenyar El pentagrama les notes la clau de sol el ritme Llegir música és com aprendre un altre idioma ple de...

Activitat extraescolar "Llenguatge musical": En què consisteix?

Aprén a llegir i interpretar partitures. Coneixeràs el llenguatge dels grans compositors i tot el que han d’ensenyar.

El pentagrama, les notes, la clau de sol, el ritme… Llegir música és com aprendre un altre idioma ple de riquesa i matrius. A través de fitxes, jocs i exercicis en grup, els xiquets i xiquetes adquireixen de manera lúdica i progressiva el llenguatge musical que els servirà per a interpretar partitures i fer els seus primers passos en la interpretació d’obres de grans músics. La teoria de la música es veurà complementada amb exercicis grupals i pràctics on experimentar i aprendre.

Llenguatge musical: A qui va dirigida?

Aquesta activitat va dirigida a alumnes d’infantil i primària d’edats compreses entre els 3 i 12 anys. Si el nombre de xiquets inscrits així ho determinara, es formaran grups per categories.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES (fes clic per a consultar el text complet)

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació.

Responsable del tractament: Lauter Gestio, S.L.U. - CIF: B98857170 Dir. Postal: C/ Arbres, 5 – Pta. 2, 46680, Algemesi, Valencia

Finalitat: Gestionar la seua consulta/petició i donar una resposta a aquesta.

Legitimació: El seu consentiment.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existisca una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seua consulta.

Drets: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seues dades personals ací.