Search
Close this search box.
Lauter actividades extraescolares deportivas

Llenguatge de signes

L 8217 activitat Extraescolar llenguatge de signes pretén acostar als xiquets i xiquetes sense importar el tipus o la condició d 8217 aquests el llenguatge de signes ja que no se sap en quin moment necessitaran utilitzar ho o ajudar...

Activitat extraescolar "Llenguatge de signes": En què consisteix?

L’activitat Extraescolar llenguatge de signes pretén acostar als xiquets i xiquetes, sense importar el tipus o la condició d’aquests, el llenguatge de signes; ja que no se sap en quin moment necessitaran utilitzar-ho o ajudar a alguna persona.

Potser cap dels estudiants pateix d’alguna mena de discapacitat; no obstant això, quan es maneja un estil de comunicació universal, qualsevol barrera per a transmetre idees i pensaments queda completament anul·lada i és possible establir un diàleg amb qualsevol persona.

Llenguatge de signes: A qui va dirigida?

Aquesta activitat va dirigida a alumnes de primària d’edats compreses entre els 4 i 12 anys. Si el nombre de xiquets inscrits així ho determinara, es formaran grups per nivells.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES (fes clic per a consultar el text complet)

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació.

Responsable del tractament: Lauter Gestio, S.L.U. - CIF: B98857170 Dir. Postal: C/ Arbres, 5 – Pta. 2, 46680, Algemesi, Valencia

Finalitat: Gestionar la seua consulta/petició i donar una resposta a aquesta.

Legitimació: El seu consentiment.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existisca una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seua consulta.

Drets: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seues dades personals ací.