Search
Close this search box.
Lauter actividades extraescolares deportivas

Les vesprades de juny i setembre

Les Vesprades de Juny i setembre són un problema per a molts pares i mares ja que els xiquets i les xiquetes acaben abans el col legi Aquesta activitat permet continuar la Jornada escolar fins a l 8217 horari d...

Activitat extraescolar "Les vesprades de juny i setembre": En què consisteix?

Les Vesprades de Juny i setembre són un problema per a molts pares i mares ja que els xiquets i les xiquetes acaben abans el col·legi. Aquesta activitat permet continuar la Jornada escolar fins a l’horari d’eixida de tot el curs, és a dir, des del menjador fins a les 16.30 hores o més hores si el col·legi ho permet. En aquesta activitat els xiquets i les xiquetes duran a terme diferents activitats, separant infantil de primària. INFANTIL: Jocs, música, conta contes… Cada dia serà una activitat diferent i divertida. PRIMÀRIA: Jocs, esports, grans jocs, gimcanes… Totes les activitats estan dirigides per monitors o monitores no deixant en cap moment als xiquets i les xiquetes sols. HORARI: Des de la fi del menjador fins a l’horari que el col·le o l’AMPA decidisca.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES (fes clic per a consultar el text complet)

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació.

Responsable del tractament: Lauter Gestio, S.L.U. - CIF: B98857170 Dir. Postal: C/ Arbres, 5 – Pta. 2, 46680, Algemesi, Valencia

Finalitat: Gestionar la seua consulta/petició i donar una resposta a aquesta.

Legitimació: El seu consentiment.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existisca una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seua consulta.

Drets: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seues dades personals ací.