Search
Close this search box.
Lauter actividades extraescolares deportivas

Kin–ball

El Kin Ball és una nova i original modalitat esportiva en la qual per damunt de tot s 8217 afavoreix la igualtat la integració i el treball en equip El Kin Ball és un esport alternatiu molt nou i divertit...

Activitat extraescolar "Kin–ball": En què consisteix?

El Kin–Ball és una nova i original modalitat esportiva en la qual, per damunt de tot, s’afavoreix la igualtat, la integració i el treball en equip.

El Kin –Ball és un esport alternatiu molt nou i divertit que es va crear fa ja més de dues dècades amb l’objectiu de promoure la salut, la cooperació, el treball en equip i l’esportivitat.

Aquest objectiu resum a la perfecció aquesta original modalitat esportiva, una activitat dinàmica i versàtil que es juga de manera col·lectiva i diferent de l’habitual, en la qual tres equips de quatre jugadors cadascun (xics i xiques) juguen al mateix temps en el terreny de joc, amb una pilota de 1m de diàmetre i de menys d’un quilo de pes. En cada jugada tots els participants tenen una funció concreta i són necessaris.

I és que el Kim-Ball és un esport en el qual preval la igualtat de gènere, l’esportivitat i la integració.

Kin–ball: A qui va dirigida?

Aquesta activitat va dirigida a alumnes d’infantil i primària d’edats compreses entre els 6 i 12 anys. Si el nombre de xiquets inscrits així ho determinara, es formaran grups per categories.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES (fes clic per a consultar el text complet)

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació.

Responsable del tractament: Lauter Gestio, S.L.U. - CIF: B98857170 Dir. Postal: C/ Arbres, 5 – Pta. 2, 46680, Algemesi, Valencia

Finalitat: Gestionar la seua consulta/petició i donar una resposta a aquesta.

Legitimació: El seu consentiment.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existisca una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seua consulta.

Drets: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seues dades personals ací.