Search
Close this search box.
Lauter actividades extraescolares deportivas

Karate

Art marcial fàcil de practicar i de gran energia en els seus moviments El karate es caracteritza per procediments i normes de respecte i ètica És també un sistema de defensa personal que ajuda a canalitzar l 8217 agressivitat de...

Activitat extraescolar "Karate": En què consisteix?

Art marcial fàcil de practicar i de gran energia en els seus moviments.

El karate es caracteritza per procediments i normes de respecte i ètica. És també un sistema de defensa personal que ajuda a canalitzar l’agressivitat de la persona a través de la gran activitat física que es realça. És un immillorable mètode per al desenvolupament físic, perquè posa en joc tots els sistemes del cos i els amplia, al mateix temps que afavoreix el seu funcionament; encara que el principal és que desenvolupa la personalitat i el caràcter de qui el practica, sent aquest el seu objectiu formatiu.

Els alumnes han de portar com a vestuari un karategui, i segons vagen passant els exàmens corresponents el seu monitor els anirà canviant el seu obi (cinta de color que representa el seu nivell).

Karate: A qui va dirigida?

Aquesta activitat va dirigida a alumnes d’infantil i primària d’edats compreses entre els 4 i 12 anys. Si el nombre de xiquets inscrits així ho determinara, es formaran grups per categories.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES (fes clic per a consultar el text complet)

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació.

Responsable del tractament: Lauter Gestio, S.L.U. - CIF: B98857170 Dir. Postal: C/ Arbres, 5 – Pta. 2, 46680, Algemesi, Valencia

Finalitat: Gestionar la seua consulta/petició i donar una resposta a aquesta.

Legitimació: El seu consentiment.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existisca una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seua consulta.

Drets: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seues dades personals ací.