Search
Close this search box.
Lauter actividades extraescolares deportivas

Judo

El Judo infantil és una disciplina molt important per al desenvolupament del cos i de la personalitat sent una manera de donar li acte confiança al xiquet preparant lo per a enfrontar una societat cada vegada més competitiva El Judo...

Activitat extraescolar "Judo": En què consisteix?

El Judo infantil és una disciplina molt important per al desenvolupament del cos i de la personalitat, sent una manera de donar-li acte confiança al xiquet preparant-lo per a enfrontar una societat cada vegada més competitiva.

El Judo Tradicional ajuda al xiquet a desenvolupar una millor coordinació física i a millorar el seu equilibri, aprén a caure correctament, per a evitar lesions i accidents en la vida diària.

També és important recordar que les activitats són variades, dins de la classe es motiva al xiquet i a la xiqueta amb la pràctica de diferents jocs i activitats pedagògiques, desenvolupant així bons reflexos i aptituds positives, millorant el seu funcionament *psico-motor.

Aprenen gaudint i coneixent el seu cos. Reflecteixen el seu coneixement en exàmens de grau.

Judo: A qui va dirigida?

Aquesta activitat va dirigida a alumnes d’infantil i primària d’edats compreses entre els 4 i 12 anys. Si el nombre de xiquets inscrits així ho determinara, es formaran grups per categories.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES (fes clic per a consultar el text complet)

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació.

Responsable del tractament: Lauter Gestio, S.L.U. - CIF: B98857170 Dir. Postal: C/ Arbres, 5 – Pta. 2, 46680, Algemesi, Valencia

Finalitat: Gestionar la seua consulta/petició i donar una resposta a aquesta.

Legitimació: El seu consentiment.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existisca una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seua consulta.

Drets: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seues dades personals ací.