Search
Close this search box.
Lauter actividades extraescolares deportivas

Jardí musical

Proposem un taller d 8217 iniciació a la música amb el qual acostar als participants al món dels sons i descobrir la seua màgia a través dels jocs les danses i les cançons Aquest taller contribueix al desenvolupament integral dels...

Activitat extraescolar "Jardí musical": En què consisteix?

Proposem un taller d’iniciació a la música amb el qual acostar als participants al món dels sons i descobrir la seua màgia a través dels jocs, les danses i les cançons. Aquest taller contribueix al desenvolupament integral dels participants, intentant desenvolupar les seues capacitats expressives, perceptives i imitatives, afavorint la coordinació psicomotriu i estimulant la seua sensibilitat i capacitat creadora.

Al llarg del curs, els participants s’aniran familiaritzant amb diversos tipus d’instruments (percussió, corda, vent…) que seran utilitzats per al desenvolupament de les activitats que ajudaran a aconseguir els següents objectius educatius:

  • Estimular en els participants l’interés per la música.
  • Potenciar el desenvolupament de la sensibilitat perceptiva dels participants.
  • Descobrir els sons que ens envolten (cos, aula, ciutat…), la seua intensitat, timbre i duració.
  • Diferenciar entre so i silenci i aprendre a representar-los gràfica, gestual i corporalment.
  • Iniciar als participants en les diferents famílies d’instruments que componen una orquestra.
  • Educar la veu com a instrument: interpretar cançons i melodies senzilles.

Jardí musical: A qui va dirigida?

Aquesta activitat va dirigida a alumnes d’infantil i primària d’edats compreses entre els 3 i 6 anys. Si el nombre de xiquets inscrits així ho determinara, es formaran grups per categories.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES (fes clic per a consultar el text complet)

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació.

Responsable del tractament: Lauter Gestio, S.L.U. - CIF: B98857170 Dir. Postal: C/ Arbres, 5 – Pta. 2, 46680, Algemesi, Valencia

Finalitat: Gestionar la seua consulta/petició i donar una resposta a aquesta.

Legitimació: El seu consentiment.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existisca una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seua consulta.

Drets: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seues dades personals ací.