Search
Close this search box.
Lauter actividades extraescolares deportivas

Ioga infantil

La pràctica del Ioga afavoreix la salut física i emocional dels xiquets des de molt xicotets Les posicions de Ioga infantil recomanades ofereixen múltiples beneficis entre els quals es destaca l 8217 augment de la flexibilitat de la columna l...

Activitat extraescolar "Ioga infantil": En què consisteix?

La pràctica del Ioga afavoreix la salut física i emocional dels xiquets, des de molt xicotets. Les posicions de Ioga infantil recomanades, ofereixen múltiples beneficis, entre els quals es destaca l’augment de la flexibilitat de la columna, l’enfortiment de braços i cames i la seua aportació a l’equilibri emocional.

Com que no es un exercici de competició, disminueix l’agressivitat i afavoreix la capacitat de concentració, la qual cosa és molt important per al seu progrés escolar i la seua integració social. Per un altre comunicat, fins i tot els xiquets xicotets poden mancar d’agilitat i estar massa rígids, una cosa fàcilment superable mitjançant la pràctica regular de les posicions recomanades de Ioga.

Les asanas de Ioga brinden als xiquets i les xiquetes, l’oportunitat de divertir-se imitant els diferents animals, que simulen les diverses postures. A més, el Ioga ensenya als xiquets i a les xiquetes a respirar correctament i mitjançant la pràctica dels seus exercicis, aprenen a relaxar-se, aconseguint amb totes dues adquisicions, una millor qualitat de vida.

En definitiva, la pràctica del Ioga Infantil, assegura als xiquets i a les xiquetes una vida més saludable i plena de benestar i alegria.

Ioga infantil: A qui va dirigida?

Aquesta activitat va dirigida a alumnes i alumnes d’infantil i primària d’edats compreses entre els 3 i 12 anys. Si el nombre de xiquets inscrits així ho determinara, es formaran grups per nivells.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES (fes clic per a consultar el text complet)

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació.

Responsable del tractament: Lauter Gestio, S.L.U. - CIF: B98857170 Dir. Postal: C/ Arbres, 5 – Pta. 2, 46680, Algemesi, Valencia

Finalitat: Gestionar la seua consulta/petició i donar una resposta a aquesta.

Legitimació: El seu consentiment.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existisca una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seua consulta.

Drets: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seues dades personals ací.