Search
Close this search box.
Lauter actividades extraescolares deportivas

Intel·ligència emocional

Intel·ligència Emocional és una activitat extraescolar formativa que té com a finalitat el desenvolupament de la intel·ligència interpersonal i intrapersonal, específicament. Segons la teoria de les Intel·ligències Múltiples, existeixen diversos tipus d’intel·ligència i les que treballarem en l’activitat extraescolar intel·ligència...

Activitat extraescolar "Intel·ligència emocional": En què consisteix?

Intel·ligència Emocional és una activitat extraescolar formativa que té com a finalitat el desenvolupament de la intel·ligència interpersonal i intrapersonal, específicament.

Segons la teoria de les Intel·ligències Múltiples, existeixen diversos tipus d’intel·ligència i les que treballarem en l’activitat extraescolar intel·ligència emocional estan relacionades amb el coneixement d’un mateix i una mateixa, l’adquisició d’habilitats socials per a millorar les relacions amb els altres, saber reconéixer les emocions i respectar-les…

Està demostrat que les persones que té una alta intel·ligència emocional són més felices, viuen amb menys rancor, saber afrontar els problemes i busquen solucions eficaces, utilitzen l’assertivitat en el seu dia a dia i són positius!

Intel·ligència emocional: A qui va dirigida?

Aquesta activitat va dirigida a alumnes d’infantil i primària d’edats compreses entre els 6 i 12 anys. Si el nombre de xiquets inscrits així ho determinara, es formaran grups per categories.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES (fes clic per a consultar el text complet)

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació.

Responsable del tractament: Lauter Gestio, S.L.U. - CIF: B98857170 Dir. Postal: C/ Arbres, 5 – Pta. 2, 46680, Algemesi, Valencia

Finalitat: Gestionar la seua consulta/petició i donar una resposta a aquesta.

Legitimació: El seu consentiment.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existisca una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seua consulta.

Drets: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seues dades personals ací.