Search
Close this search box.
Lauter actividades extraescolares deportivas

Informàtica i xarxes socials

En els últims anys el món ha estat en constant canvi, a causa de la globalització. Tots i totes ens hem anat adaptant al que es considera l’era digital, on la informació i les comunicacions són el principal motor de...

Activitat extraescolar "Informàtica i xarxes socials": En què consisteix?

En els últims anys el món ha estat en constant canvi, a causa de la globalització. Tots i totes ens hem anat adaptant al que es considera l’era digital, on la informació i les comunicacions són el principal motor de la gran majoria dels sectors de l’economia del planeta. L’activitat d’Informàtica i Xarxes Socials, es crea a partir de la necessitat d’ajudar els pares i mares a manejar les xarxes socials i els paquets d’office.

La gran majoria de les persones afirmen que els xiquets i les xiquetes naixen codificats per a utilitzar un sistema informàtic; a pesar que semble que ho manegen millor que els adults, hem d’estar preparats per a protegir-los de la informació nociva que pot aparéixer en la web.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES (fes clic per a consultar el text complet)

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació.

Responsable del tractament: Lauter Gestio, S.L.U. - CIF: B98857170 Dir. Postal: C/ Arbres, 5 – Pta. 2, 46680, Algemesi, Valencia

Finalitat: Gestionar la seua consulta/petició i donar una resposta a aquesta.

Legitimació: El seu consentiment.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existisca una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seua consulta.

Drets: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seues dades personals ací.