Search
Close this search box.
Lauter actividades extraescolares deportivas

Informàtica educativa

Les noves tecnologies emboliquen les nostres vides però sabem utilitzar les Saca el màxim partit al món de la informàtica i converteix la en una eina en el teu dia a dia que es convertisca en un avantatge i no...

Activitat extraescolar "Informàtica educativa": En què consisteix?

Les noves tecnologies emboliquen les nostres vides, però sabem utilitzar-les? Saca el màxim partit al món de la informàtica i converteix-la en una eina en el teu dia a dia que es convertisca en un avantatge i no en un llast.

Informació sobre les xarxes socials, webs i els perills al voltant de la xarxa són alguns dels temes que es veuran en aquesta activitat, alhora que aprendran a utilitzar els diversos programes informàtics.

Informàtica educativa: A qui va dirigida?

Aquesta activitat va dirigida a alumnes de primària d’edats compreses entre els 6 i 12 anys. Si el nombre de xiquets inscrits així ho determinara, es formaran grups per nivells.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES (fes clic per a consultar el text complet)

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació.

Responsable del tractament: Lauter Gestio, S.L.U. - CIF: B98857170 Dir. Postal: C/ Arbres, 5 – Pta. 2, 46680, Algemesi, Valencia

Finalitat: Gestionar la seua consulta/petició i donar una resposta a aquesta.

Legitimació: El seu consentiment.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existisca una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seua consulta.

Drets: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seues dades personals ací.