Search
Close this search box.
Lauter actividades extraescolares deportivas

Hoquei

L 8217 hoquei és un esport en el qual la destresa i l 8217 habilitat són les que marquen la diferència d 8217 aquí ve que siga un dels pocs esports que es practica de manera mixta en l 8217...

Activitat extraescolar "Hoquei": En què consisteix?

L’hoquei és un esport en el qual la destresa i l’habilitat són les que marquen la diferència, d’aquí ve que siga un dels pocs esports que es practica de manera mixta en l’edat escolar.

L’Hoquei pot definir-se com un esport molt familiar i amb bon ambient en el qual la companyonia és evident i, sobretot i a diferència d’uns altres, compta amb la peculiaritat de no fer distinció de sexes en la seua pràctica entre escolars.

De fet, es realitza de manera mixta en l’edat escolar, d’aquí ve que els seus practicants i aficionats destaquen el seu caràcter igualitari.

I és que parlem d’un esport en el qual tots els participants, sense importar que siguen xiquets o xiquetes, valen essencialment per la seua destresa i habilitat i no per la seua fora o potència muscular.

Hoquei: A qui va dirigida?

Aquesta activitat va dirigida a alumnes d’infantil i primària d’edats compreses entre els 5 i 12 anys. Si el nombre de xiquets inscrits així ho determinara, es formaran grups per categories.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES (fes clic per a consultar el text complet)

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació.

Responsable del tractament: Lauter Gestio, S.L.U. - CIF: B98857170 Dir. Postal: C/ Arbres, 5 – Pta. 2, 46680, Algemesi, Valencia

Finalitat: Gestionar la seua consulta/petició i donar una resposta a aquesta.

Legitimació: El seu consentiment.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existisca una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seua consulta.

Drets: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seues dades personals ací.