Search
Close this search box.
Lauter actividades extraescolares deportivas

Gimnàstica rítmica

La gimnàstica rítmica és una disciplina esportiva que combina elements de ballet, dansa i gimnàstica amb aparells com la corda, pilota, cércol, maces i cinta. En aquest esport les gimnastes van acompanyades amb música per a mantindre un ritme en...

Activitat extraescolar "Gimnàstica rítmica": En què consisteix?

La gimnàstica rítmica és una disciplina esportiva que combina elements de ballet, dansa i gimnàstica amb aparells com la corda, pilota, cércol, maces i cinta. En aquest esport les gimnastes van acompanyades amb música per a mantindre un ritme en els moviments, realitzant un muntatge amb o sense aparells.

Els objectius que perseguim en aquesta activitat són principalment aconseguir que les xiquetes adquirisquen una sèrie d’habilitats motrius bàsiques a través de diferents exercicis, aprendre a respectar tots els components i fomentar el treball en equip, conéixer els materials i exercicis bàsics de cadascun d’ells, afavorir la coordinació dels moviments, combinar els moviments amb música i adquirir coneixements del propi cos: segments, equilibri, lateralitat…

La gimnàstica rítmica aporta al participant beneficis a tots els nivells, resultat d’una modalitat esportiva divertida i sacrificada alhora, però sobretot molt gratificant.

Gimnàstica rítmica: A qui va dirigida?

Aquesta activitat va dirigida a alumnes d’infantil i primària d’edats compreses entre els 5 i 12 anys. Si el nombre de xiquets inscrits així ho determinara, es formaran grups per categories.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES (fes clic per a consultar el text complet)

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació.

Responsable del tractament: Lauter Gestio, S.L.U. - CIF: B98857170 Dir. Postal: C/ Arbres, 5 – Pta. 2, 46680, Algemesi, Valencia

Finalitat: Gestionar la seua consulta/petició i donar una resposta a aquesta.

Legitimació: El seu consentiment.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existisca una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seua consulta.

Drets: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seues dades personals ací.