Search
Close this search box.
Lauter actividades extraescolares deportivas

Gimnàstica de manteniment

La gimnàstica de manteniment és un mètode de treball de baix impacte és a dir de moviments localitzats i controlats els objectius dels quals són els següents Ajudant nos a conèixer el cos i controlar així el treball fet sobre...

Activitat extraescolar "Gimnàstica de manteniment": En què consisteix?

La gimnàstica de manteniment és un mètode de treball de baix impacte, és a dir, de moviments localitzats i controlats, els objectius dels quals són els següents:

  • Mantindre una constitució flexible, potent i àgil.
  • Tonifica i dotar al cos de major fermesa.
  • Habitar la capacitat respiratòria i la resistència física.
  • Aconseguir una educació postural correcta.

Ajudant-nos a conèixer el cos i controlar així el treball fet sobre les diferents parts d’aquest, basa el seu mètode de treball en els diferents grups del cos: Cames, Glutis, Braços, Abdomen, Pectoral, Esquena i muscles.

Dona una gran importància al treball sobre l’abdomen, amb la finalitat d’enfortir l’esquena i evitar així lesions i els habituals problemes produïts per les males postures.

Amb la gimnàstica de manteniment tractem de conservar el cos en forma, en tots els seus aspectes i sempre acompanyant cada exercici d’una respiració correcta.

Les seues característiques la fan adequada per a tothom amb independència de l’edat i estat físic, ja que es va desenvolupant de manera incremental als avanços que es van realitzant.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES (fes clic per a consultar el text complet)

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació.

Responsable del tractament: Lauter Gestio, S.L.U. - CIF: B98857170 Dir. Postal: C/ Arbres, 5 – Pta. 2, 46680, Algemesi, Valencia

Finalitat: Gestionar la seua consulta/petició i donar una resposta a aquesta.

Legitimació: El seu consentiment.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existisca una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seua consulta.

Drets: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seues dades personals ací.