Search
Close this search box.
Lauter actividades extraescolares deportivas

Futbol / Futbol-sala

El desenvolupament d’aquesta activitat es basa en la posada en pràctica d’exercicis i jocs, tant de manera individual, com en grup, que milloren la seua capacitat física i coordinativa, així com la seua relació i cooperació amb els altres, adquirint...

Activitat extraescolar "Futbol / Futbol-sala": En què consisteix?

El desenvolupament d’aquesta activitat es basa en la posada en pràctica d’exercicis i jocs, tant de manera individual, com en grup, que milloren la seua capacitat física i coordinativa, així com la seua relació i cooperació amb els altres, adquirint les normes bàsiques i de desenvolupament del joc, a més d’alguns hàbits esportius com aprendre a interpretar la derrota i la victòria de manera correcta, i valorar, acceptar potenciar el respecte en l’esport, prevalent principalment el que es divertisquen en la seua pràctica.

Futbol / Futbol-sala: A qui va dirigida?

Aquesta activitat va dirigida alumnes d’infantil i primària d’edats compreses entre els 4 i 12 anys. Si el nombre de xiquets inscrits així ho determinara, es formaran grups per categories.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES (fes clic per a consultar el text complet)

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació.

Responsable del tractament: Lauter Gestio, S.L.U. - CIF: B98857170 Dir. Postal: C/ Arbres, 5 – Pta. 2, 46680, Algemesi, Valencia

Finalitat: Gestionar la seua consulta/petició i donar una resposta a aquesta.

Legitimació: El seu consentiment.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existisca una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seua consulta.

Drets: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seues dades personals ací.