Search
Close this search box.
Lauter actividades extraescolares deportivas

Funky

De la mescla del soul, el jazz i el Rhythm and blues, i a través dels músics afroamericans dels anys seixanta ens arriba el… Funky! Originalment un estil de música, el Funky naix com una derivació del Hip-Hop i forma...

Activitat extraescolar "Funky": En què consisteix?

De la mescla del soul, el jazz i el Rhythm and blues, i a través dels músics afroamericans dels anys seixanta ens arriba el… Funky!

Originalment un estil de música, el Funky naix com una derivació del Hip-Hop i forma part dels Street-Danse o balls urbans. No obstant això, té una base més acadèmica que de carrer pel que inclou passos com a piruetes i girs del ballet mesclats amb estils moderns. Els ritmes i els moviments són molt dinàmics i marcats, i el tipus de música aporta molta energia i incita al ball. Els que fa diferent d’aquest gènere és que al moviment s’afigen “passos” que repten al company o companya i sumen diversió al ball.

Funky: A qui va dirigida?

Aquesta activitat va dirigida a alumnes d’infantil i primària d’edats compreses entre els 6 i 12 anys. Si el nombre de xiquets inscrits així ho determinara, es formaran grups per categories.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES (fes clic per a consultar el text complet)

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació.

Responsable del tractament: Lauter Gestio, S.L.U. - CIF: B98857170 Dir. Postal: C/ Arbres, 5 – Pta. 2, 46680, Algemesi, Valencia

Finalitat: Gestionar la seua consulta/petició i donar una resposta a aquesta.

Legitimació: El seu consentiment.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existisca una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seua consulta.

Drets: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seues dades personals ací.