Search
Close this search box.
Lauter actividades extraescolares deportivas

Francés

Aprendre un idioma és sempre positiu, i el francés et brindarà la possibilitat de conéixer una llengua molt important en el món. Cada vegada és major la mobilitat geogràfica en l’àmbit educatiu i laboral. No perdes l’oportunitat d’aprofitar aquesta clau...

Activitat extraescolar "Francés": En què consisteix?

Aprendre un idioma és sempre positiu, i el francés et brindarà la possibilitat de conéixer una llengua molt important en el món. Cada vegada és major la mobilitat geogràfica en l’àmbit educatiu i laboral. No perdes l’oportunitat d’aprofitar aquesta clau per al teu futur.

Francés: A qui va dirigida?

Aquesta activitat va dirigida a alumnes d’infantil i primària d’edats compreses entre els 4 i 12 anys. Si el nombre de xiquets inscrits així ho determinara, es formaran grups per nivells.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES (fes clic per a consultar el text complet)

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació.

Responsable del tractament: Lauter Gestio, S.L.U. - CIF: B98857170 Dir. Postal: C/ Arbres, 5 – Pta. 2, 46680, Algemesi, Valencia

Finalitat: Gestionar la seua consulta/petició i donar una resposta a aquesta.

Legitimació: El seu consentiment.

Destinataris: Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existisca una obligació legal o comunicació necessària per a donar contestació a la seua consulta.

Drets: Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seues dades personals ací.